Καλώς ήλθατε στο  Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης
της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης!

14/9/2017: Δικαιολογητικά εγγραφής πρωτοετών φοιτητών Ακαδημαϊκού έτους 2017-2018Έντυπο Υπεύθυνης ΔήλωσηςΈντυπο Εκπαιδευτικών Αναγκών

Καλωσόρισμα Πρωτοετών Φοιτητών

Ως Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης σας συγχαίρω για την εισαγωγή σας στο Τμήμα, σας καλωσορίζω θερμά εκ μέρους όλων των μελών του και σας εύχομαι καλή ακαδημαϊκή χρονιά.

Το Τμήμα μας από την έναρξη της λειτουργίας του, κατά το ακαδημαϊκό έτος 1999-2000, ενσωμάτωσε χρήσιμες οπτικές για τη διεπιστημονική προσέγγιση του πολιτικού φαινομένου. Ενώ στους στόχους του περιλαμβάνεται όχι μόνο η προσφορά γνώσεων, αλλά και δεξιοτήτων, τεχνικών και μεθόδων που θα σας καταστήσουν ικανούς/ες για την αποτελεσματική διαχείριση μίας σειράς επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Απόφοιτοι/ες του Τμήματος συνεχίζουν με επιτυχία τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό ή/και διδακτορικό επίπεδο και διεκδικούν θέσεις στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Εξάλλου και το ίδιο το Τμήμα προσφέρει μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών υψηλού επιπέδου που οδηγεί στην απονομή διδακτορικού διπλώματος.

Για το πρόγραμμα σπουδών και τις προοπτικές που προσφέρει γενικότερα το Τμήμα, θα γίνει σύντομα ενημέρωση από τα μέλη του Τμήματος.

Η Πρόεδρος του Τμήματος

Ήβη – Αγγελική Μαυρομούστακου

Καθηγήτρια